Jesus som influencer

Johanna FrykUncategorized

Den influencer med mest följare på TikTok har strax över 155 miljoner följare som dagligen uppdaterar sig om vad som är nytt på kontot. Nyfiket scrollar man sig till sina idoler för att få en upplevelser. Jag måste böja mig för att jag faktiskt nu sällar mig till den skara som har passerat åldern för när detta skulle vara naturligt. Jag fattar helt enkelt inte varför det är så intressant vad en person har på sig för byxor. Men det hör väl till åldern helt enkelt. MEN! Samtidigt försöker jag få andra att fatta grejen med min största idol, Jesus. Ständigt söker jag kunskap om vad han gjorde, vem han är och vad jag kan få för upplevelse med honom idag. På mitt konto är han den med mest följare av alla, närmare 2,5 miljarder faktiskt. Jag har tagit bort mina sociala medier från mobilen. Min upplevelse är att det dödar min kreativitet och tar min tid ifrån mig. Tid som jag istället nu kan ägna åt att lära mig mer om Gud. Den influencer som faktiskt gör skillnad hela mitt liv och inte bara för några flyktiga sekunder. 
/Anders